توضیحات
تخم مرغ بچه مار هفتسین یکی از اجزای اصلی سفره هفتسین است که نمادی از باروری،
زایش و امید به زندگی در سال نو است. معمولاً تخممرغها را رنگ میکنند و با طرحهای مختلف تزئین میکنند.
فرهنگ ایرانی نیز دارای تزئین تخم مرغ است که در اول بهار انجام میشود. این زمان سال نو ایرانیان را مشخص میکند
و از آن به عنوان نوروز یاد میشود. اعضای خانواده تخم مرغ بچه مار (معمولاً تخم مرغ پخته شده) را با هم تزئین میکنند
وآنها را در یک کاسه قرار میدهند.
هفتسین سفرهای متشکل از هفت چیزِ نمادین است که از طبیعت گرفته شده و نام آنها با حرف «سین» آغاز میشود
و بهطور سنتی در نوروز، سال نوی ایرانی، گسترانده میشود. هفتسین از مشهورترین مراسم نوروز است که روی زمین یا
میز گذاشته میشود و معمولاً اعضای خانواده در زمان گردش سال، در کنار آن مینشینند. این سفره از گردهم آوردن و
انتخابِ هفت چیز از موارد مقابل است: سیب، سنجد، سماق، سیر، سرکه، سبزه سمنو. بر حسب عادت، چیزهای دیگری
نیز برای تکمیلِ مفاهیم روحانی و نمادینِ سینها بر این سفره قرار میگیرند؛ مانند قرآن مجید، آینه و شمعدان، تخم مرغ
رنگی، ماهی قرمز، گل، فال حافظ، شیرینی و نظایر آن که بنا به عرف و سنت و اعتقاد مردمانِ نواحیِ گوناگون، مختلف
است. سفرهٔ هفتسین معمولاً تا پایانِ نوروز در خانهها میماند، و برخی در روز سیزدهمِ نوروز، سبزه و ماهی را به آب
میسپارند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.